CEED2021 píše:Něco nového?
Podařilo se dozjistit, jak to vlastně s těmi radary funguje?
Cestou na sraz i zpět bylo např. těch úsekových měření spousty a radary v navigaci fungují perfektně

Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
CEED2021 píše:Něco nového?
Podařilo se dozjistit, jak to vlastně s těmi radary funguje?
Mirse píše:Cestou na sraz i zpět bylo např. těch úsekových měření spousty a radary v navigaci fungují perfektněAni jednou jsem je nemusel ručně aktivovat ale je pravda, že jsem se za jízdy nedíval jestli jsou během měření v nastavení aktivní nebo šedý ...
igam100 píše:Tak po aktualizaci radarovych podkladů, upozorneni na radary u mě nepřetržitě mrtvý a kdyby chtěl někdo jet do jižních Čech, konkrétně nový úsek dálnice D3 z Českých Budejovic - Kaplice nádraží, který byl otevřen v prosinci 2024, tak ani po aktualizaci, navigace tenhle úsek ještě nezná.
bobo69 píše:tie mapy aj ked sú 09/25 ,tak sa spracovávali min rok predtým
snike píše:Diky rade @MP1 mi rano auto po nastartovani dokoncilo aktualizaci. Nastavrni radaru bylo sede, bez moznosti nastaveni. I presto mi to radary hlasilo. Zkusil jsem udelat RESET a nabidka je jiz aktivni. Dokonce tam zrejme pribyla moznost si vybrat typ radaru?
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé